But I want to
I wasn't in Rome,I wasn't in Paris,
I wasn't in many interesting places,
But I want to...
I could be famous,
I could be singer,
I could to meet some interesting people,
But I want to...
Новость отредактировал Core - 25-02-2011, 20:16
Ключевые слова: Стихи.